Projecten

Naast de mAF! atelierwerking, willen we ook werken aan projecten.

Documentaire: “Schoonheid kent geen beperkingen”.

Sinds drie jaar werken de leerlingen van sbso Baken samen met filmmaker en documentairemaker Steven Janssens aan de documentaire “Schoonheid kent geen beperkingen”. Deze documentaire wil met zijn beelden tonen wat het dagelijkse leven van deze leerlingen omvat. Momenten van geluk en grootse blijheid. Maar ook frustraties boosheid en angst voor onbegrip weerspiegelen de vragen die deze kinderen en jongelingen met zich meedragen. Via pure, warme en waarachtige interviews tonen deze kinderen hun ervaringen  met de maatschappij. Zij vertellen openlijk hoe zij hun beperkingen ervaren, ondergaan en hoe ze proberen om deze te buigen tot talent.

Het concept van deze documentaire is gebaseerd op de gedachte met leerlingen en door leerlingen. Dit wil zeggen dat de workshops zo zijn opgebouwd dat leerlingen ondergedompeld worden in film- / interview technieken. We proberen ze ieder op hun eigen manier samen te laten bouwen aan dit project en hoe ze hun documentaire tot een goed einde kunnen brengen.  Leerlingen vertellen over zichzelf en hun gevoelens waardoor ze naast hun technische vaardigheden ook leren over zichzelf.

mAF! vzw wil “Schoonheid kent geen beperkingen” de kans bieden dit project op te tillen naar een hoger niveau waarbinnen we met een mooi resultaat naar buiten willen komen. We houden u via deze pagina op de hoogte van de evolutie!

“Schoonheid kent geen beperking”